Ga voor een radiator passend bij uw nieuwe design

Design radiator

Radiatoren zijn lelijk. Dat is in ieder geval de algemene consensus. Maar wat kun je er dan aan doen om te zorgen dat die radiatoren wel mooi zijn en gezien mogen worden? We vroegen de loodgieter Helmond om enkele design praktische tips!

1. Maak een radiator ombouw

Radiatoren zien er vaak niet mooi uit, dat is natuurlijk ook gewoon waar. Vaak zijn het geribbelde oppervlakten met een sombere, vlakke kleur. Door een radiator ombouw te maken, kun je er voor zorgen dat die radiator weer gezien mag worden en echt een leuk uiterlijk krijgt.

2. Geef de radiator een leuke kleur

Radiatoren bevinden zich vaak in het verdomhoekje van de woning. Ze mogen het liefst helemaal niet gezien worden. Je kunt dat ook eens omdraaien, en de radiatoren echt het mooiste en opvallendste element uit de woning maken. Hoe je dat doet? Wel, door deze bijvoorbeeld een heel felle kleur te geven. Daardoor wordt het echt een onderdeel van de woning, in plaats van een noodzakelijk kwaad in een hoekje. Natuurlijk moet de kleur wel bij het interieur passen, maar dan is het zeker een goede optie om die lelijke radiator eens wat beter uit de verf te laten komen.

3. Koop een design radiator

Er zijn heel veel verschillende radiatoren op de markt, terwijl wij vaak maar één model kunnen bedenken. Je kunt eens bij de lokale loodgieter informeren naar de huidige trends en actuele ontwikkelingen op dit gebied. Vaak is er veel meer mogelijk dan je in eerste instantie zou denken, en kun je bijvoorbeeld voor prachtige design radiatoren kiezen. Houd er echter wel rekening mee dat je hier vaak flink voor betaalt en de kosten voor design radiatoren vaak flink op kunnen lopen. Je kunt hier enigszins op besparen door bij meerdere specialisten een offerte op te vragen, of door bijvoorbeeld gebruikte / tweedehands design radiatoren op de kop te tikken. Vaak kan je lokale loodgieter hier meer over vertellen en je ook uitleggen wat daarvan de voor- en de nadelen zijn. Let wel op dat je niet teveel probeert te besparen en dat de kwaliteit toch altijd het belangrijkste is.

Reacties zijn gesloten.

© AllRound verhuizingen - 2014